loading

Zakelijke optie's

Bij Grand Café De Fabriek

Functionaliteit zonder poespas. Niks moet, alles kan! Uiteraard wel met wat extra ambiance en Sallandse aandacht want dat hoort er standaard bij. Grand Café de Fabriek is gelegen aan de Vecht in het centrum van Dalfsen heeft een industriële gemoedelijke uitstraling.

In samenwerking met Theater de Stoomfabriek verzorgen wij graag uw zakelijke bijeenkomsten, als congressen, bedrijfsuitjes, lezingen, vergaderingen, workshops, recepties en etc. De theaterzaal is een afgesloten ruimte waar u kan samenkomen met uw gezelschap. In de foyer of op de vide van Grand Café de Fabriek zijn er verschillende mogelijkheden voor ontvangt, lunch, borrel of diner.

Theater de Stoomfabriek heeft een luxe moderne uitstraling en heeft een tribune met 125 zitplaatsen. Daarnaast is het een multifunctioneel theater met voorzieningen zoals een vlak podium, microfoons en headsets, professionele geluidsinstallatie, complete lichtinstallatie en als extra 2 slechthorende voorzieningen.

Wilt u meer informatie over de beschikbaarheid, de exacte prijzen en verhuurmogelijkheden van Theater de Stoomfabriek, dan kunt u via de mail contact opnemen met Stefna Bruntink; manager@theaterdestoomfabriek.nl.

Grand Café de Fabriek en Theater de Stoomfabriek zijn twee aparte samenwerkende organisaties onder één dak. Grand Café de Fabriek is verantwoordelijk voor het horecagedeelte en Theater de Stoomfabriek verzorgd de verhuur van het theater.

Natuurlijk is het ook mogelijk om voor uw zakelijke bijeenkomst enkel gebruik te maken van de foyer, de vide of het restaurant van Grand Café de Fabriek. Wij horen graag wat uw wensen zijn.